„Agentka 90-60-90“ Chapmanová získala nabídku hrát v pornu

Los Angeles (USA) - Ruská špionážní hvězda Anna Chapmanová-Kuščenková, která po nedávném nuceném odjezdu z USA v ruské vlasti uvažuje o další životní dráze, dostala nabídku filmové role od americké společnosti Vivid Entertainment. Podle prezidenta společnosti Stevena Hirsche se už do Moskvy vydal jeden z režisérů, aby s Annou dohodl možnost spolupráce. Společnost Vivid Entertainment patří k hlavním světovým výrobcům pornografických filmů.

Osmadvacetiletá Chapmanová byla ve skupině deseti ruských agentů, které americké ministerstvo spravedlnosti v červnu vyhostilo ze země výměnou za propuštění čtyř osob vězněných v Rusku za údajnou špionáž pro USA. Rusovlasá kráska vyvolala okamžitě pozornost amerického a evropského bulvárního tisku, v neposlední řadě i díky svým atraktivním fotografiím umístěným na internetových sociálních sítích.

„Anna je jednoznačně nejsmyslnější z agentů, které jsme v posledních letech měli možnost vidět,“ nešetřil komplimenty na adresu „agentky 90-60-90“ Steven Hirsch. „I když možná neměla tolik úspěchů jako vyzvědačka, mohla by se stát impozantní hvězdou v jednom z našich připravovaných filmů,“ řekl podle agentury AFP Hirsch novinářům.

Podle pondělní zprávy amerického listu The New York Post se ale chce Chapmanová-Kuščenková spíš zabývat literaturou - má v úmyslu sepsat paměti. Protože americké úřady při vyhoštění rozhodly, že jakékoli příjmy z případných špionážních literárních nebo filmových děl Chapmanové zinkasuje americký stát, dohodla se prý autorka s jakýmsi Britem, že životopis ruské Maty Hari vydá pod svým jménem.