Hollywood chce zfilmovat milostné aféry Tigera Woodse

Los Angeles - Hollywoodští producenti se chystají zfilmovat soukromé peripetie amerického golfisty Tigera Woodse. Podle britského deníku Daily Star se mezi filmaři rozhořela bitva o to, kdo získá práva na natočení jeho milostných afér se ženami, které poškodily pověst nejlepšího golfisty světa posledních let a kvůli kterým se golfová ikona rozvádí. V Hollywoodu se spekuluje o tom, že golfistu by mohl hrát držitel Oscara Cuba Gooding Jr.

„Bude z toho skvělý film. Lidi rádi vidí pád někoho z vrcholu a to, jak se snaží dát dohromady svůj život. Tigerův skandál dokázal, že i nejlepší sportovec světa je obyčejný člověk,“ citoval list svůj hollywoodský zdroj. Podle něj se teď producenti předhánějí v nabídkách a chtějí začít co nejdříve točit, dokud Woodsovo soukromí budí velký zájem veřejnosti.

Milostné pletky čtyřiatřicetiletého golfisty, který měl pověst příkladného manžela a otce, vypluly na veřejnost loni v listopadu po jeho záhadné noční autonehodě na Floridě. Od té doby se k poměru s ním přihlásilo 14 žen.

Woods ve snaze zachránit manželství oznámil, že na čas přerušuje kariéru. Kontrakt s ním ale už ukončilo několik firem, jejichž reklamní tváří byl. Golfistova žena Elin údajně hodlá při rozvodu požadovat polovinu jeho majetku, který se odhaduje v přepočtu na 18 miliard korun.