Padesátiletý izraelský rekordman už jedenáctkrát vyměnil manželku

Jeruzalém – Každé dva roky novou manželku si dopřává jistý padesátiletý Izraelec žijící nedaleko Jeruzaléma. Nechával se rozvádět doma i v zahraničí, a to přesně podle židovských náboženských pravidel halacha. S jedenácti rozvody je nepřekonatelným židovským rekordmanem – daleko za ním na druhé příčce je břídil s pouhými šesti rozvody.

Podle listu The Jerusalem Post se čilý padesátník právě rozvedl pojedenácté a hned si začal hledat další nastávající. „Nahodím udici a ryba už připlave sama,“ prozradil svůj tajný recept na lapání nových manželek.

Ze všech svých manželských eskapád má čipera sice jen jedno dítě, ani na něj ale není schopen platit výživné. Řekl, že lituje toho, že se rozvedl s první ženou. Spustilo to prý nikdy nekončící hledání dalších manželských zkušeností. V posledním manželství, které také trvalo dva roky, se podělil s partnerkou o své narůstající dluhy. Jeho žena si navíc stěžovala na to, že jí slíbil, že bude pracovat. Nakonec se ale nechal živit od ní a od jejích rodičů.