Bělehradští fanoušci narušili živý vstup reportéra ČT Rosího

Praha – Ve čtvrtek krátce po půl jedenácté hodině večer se živě hlásil reportér České televize Luboš Rosí z prostranství před stadionem v Edenu, kde se konal zápas 4. předkola Evropské ligy mezi Slavií Praha a Crvenou Zvezdou Bělehrad. Během živého vstupu fanoušci srbského týmu Rosího objímali, fotili se s ním, dokonce se mu snažili dát na hlavu sluneční brýle. Těsně před koncem vstupu se srbským příznivcům podařilo na chvíli vypnout osvětlení.

Luboš Rosí se snažil podat informace o situaci na stadionu při utkání a bezprostředně po něm. Zápas byl ostře sledován nejen sportovními nadšenci, ale i policií a pořadateli. Srbští fanoušci totiž páchali výtržnosti už od svého příjezdu na území České republiky. Kvůli nim policie několik Srbů vyhostila či zadržela. Během samotného zápasu k žádným konfliktům nedošlo, o čemž ve vstupu informoval i Rosí.

Rosího vstup se během dne stal jedním z nejsledovanějších videí, stovky fanoušků si jej prohlédly kromě videoarchivu ČT také na portálu youtube.com.

Vstup Luboše Rosího (zdroj: ČT24)