Česká televize se podílí na natáčení golfové komedie Veni, vidi, vici

Praha - Tuzemskou variaci na tradiční hollywoodské romantické příběhy natáčejí od července tvůrci v čele s režisérem Pavlem Gőblem. Hlavní roli v příběhu z golfového prostředí nazvaném Veni, vidi, vici ztvární herec Filip Tomsa, v dalších rolí se vedle Sandry Novákové, Anny Šiškové nebo Bohumila Klepla objeví i modelka Jitka Kocurová. Premiéra snímku koprodukovaného Českou televizí je plánovaná na začátek srpna letošního roku.

Na filmu se z velké části podílí tvůrčí tým podepsaný pod komedií Prachy dělaj člověka. Režisér Pavel Gőbl je tvůrcem televizních filmů Šťáva a Balíci. Natočil i filmovou komedii Ještě žiju s věšákem, plácačkou a čepicí. Představitel hlavní role Filip Tomsa je absolventem Pražské konzervatoře, účinkoval v seriálech Dobrá čtvrť, Poslední sezona a Ordinace v růžové zahradě a ztvárnil hlavní roli v muzikálu Kvaska.

Pro Novákovou, známou například z filmů Pusinky a Eliška má ráda divočinu, se po dlouhé době jedná o kladnou postavu. Modelka Jitka Kocurová, která se už objevila jako průvodkyně Pamela ve snímku Účastníci zájezdu, se naopak zhostí role vypočítavé PR manažerky Alice. 

Autorem scénáře je Radan Dolejš, dramaturgem Radek John. Exteriéry tvůrci nalezli v Ústí nad Labem, v Praze a v Karlových Varech, kde se točily předtáčky už během mezinárodního filmového festivalu.

Vydáno pod